Λώρης

Θέλετε να βοηθήσετε τον Λώρης;

Γίνετε εικονικός "γονέας" του, πατώντας εδώ.

Το συγκεκριμένο ζώο έχει υιοθετηθεί. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα ζώα που ψάχνουν ακόμη την παντοτινή τους οικογένεια!


Πληροφορίες
Όνομα: Λώρης
Γέννηση: Φεβρουάριος 2021
Εμβόλια: Ναι
Στείρωση: Ναι
Ασθένειες: Όχι
Χαρακτήρας: Ήπιος, πολύ φιλικός

Ένας σκύλος σαν κεικ σοκολάτα με βανίλια όχι μόνο στην όψη αλλά και στην υφή, ο Λώρης βρέθηκε στο Ψυχικό και ενώ έχουμε βρει τον τέλειο σκύλο που γεννήθηκε έτοιμος για σπίτι και οικογένεια δεν μπορούμε με τίποτα να πιάσουμε το σωστό φωτογραφικό κλικ που θα αποδώσει την πραγματική του εικόνα.

Γι’αυτό θα σας τον περιγράψουμε. Ο Λώρης είναι ένας χαρούμενος σκύλος γεμάτος ενέργεια αλλά ταυτόχρονα και ήρεμος όταν βρίσκεται εντός σπιτιού. Του αρέσουν οι βόλτες όπως σε όλους τους σκύλους, τα μπαλάκια και τα παιχνίδια, δεν του είναι όμως καθόλου δύσκολο να ζήσει ως συντροφάκι δίπλα σε έναν μοναχικό άνθρωπο που αναζητά παρέα, ή σαν σκύλος εξορμήσεων για ένα δραστήριο ζευγάρι. Γενικά ο σκύλος αυτός θα έπρεπε να είναι ο μπαλαντέρ, γιατί μπορεί να μπει παντού. Είναι όμως ο γλυκός μας Λώρης, ο οποίος πρέπει να βρει την τέλεια οικογένεια, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και επειδή δεν μπορεί να στερηθεί "ο άνθρωπος" αυτό το πλάσμα.

Υπολογίζουμε πως γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και από τον Νοέμβριο του 2021 ζει στο κλουβί της πανσιόν. Η χρυσή του καρδιά ξεχειλίζει από αγάπη που δεν έχει πού να τη δώσει και γι’ αυτό ψάχνει να βρει την παντοτινή του οικογένεια και το παντοτινό του σπίτι. Κάθε μέρα περιμένει τους εθελοντές που θα έρθουν να τον βγάλουν μια βόλτα για να τους κάνει τα κόλπα του!

Υγιής και στειρωμένος, αδημονεί να έρθετε να τον γνωρίσετε! Καλέστε μας στο 6937938107.

Αν μπορείτε να τον υποστηρίξετε οικονομικά, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

https://zofipsy.com/eikoniki-yiothesia/loris

Αν θέλετε να βλέπετε τις νέες φωτογραφίες του Λώρη μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα του στο FacebookΘέλετε να βοηθήσετε τον Λώρης;

Γίνετε εικονικός "γονέας" του, πατώντας εδώ.

No Comments Yet.

Leave a comment

Copy link
Powered by Social Snap