Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Οικονομική ενίσχυση

Αν θέλετε να ενισχύσετε οικονομικά τη Ζω.Φι.Ψυ., μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους (με φθίνουσα σειρά ευκολίας):

 • Δωρεά μέσω λογαριασμού Paypal ή κάρτας* (πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης), χρησιμοποιώντας ακόλουθο κουμπί:
 • Κατάθεση** στο λογαριασμό μας, στην Alpha Bank (IBAN: GR1301401640164002002001636, BIC: CRBAGRAA)
 • Μεταφορά χρημάτων  από το λογαριασμό σας, στο Paypal, στο λογαριασμό της Ζω.Φι.Ψυ., στο Paypal, μέσω του ακόλουθου email: info@zofipsy.com***

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συνεισφορά σας, προκειμένου να σας αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη.

* Για να κάνετε δωρεά μέσω κάρτας, δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο Paypal.
** Σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε μην ξεχάσετε να σημειώσετε τα στοιχεία σας στην αιτιολογία της κατάθεσης, ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.
*** Απαιτείται να έχετε λογαριασμό στο Paypal.


Δωρεές σε είδος

Οι δωρεές σε είδος είναι πολύ χρήσιμες, για τα ζώα που φροντίζουμε. Ειδικότερα, ανάγκη υπάρχει για τα παρακάτω:

 • Τροφές (κονσέρβες, ξηρά τροφή και λιχουδιές),
 • Φάρμακα (Vibramycin, Zylapour, θεραπείες με Milteforan, εμβόλια),
 • Aντιπαρασιτικές θεραπείες (Drontal, Milbemax, αμπούλες, περιλαίμια),
 • Είδη στέγασης και μεταφοράς (σπιτάκια, καλάθια, κουβέρτες, κλουβιά μεταφοράς, παγίδες κ.τ.λ.),
 • Αξεσουάρ (περιλαίμια, οδηγοί, παιχνίδια, ονυχοδρόμια κ.α.).

Εθελοντισμός

Ειδικότερα:

 • Βοηθήστε μας να μεταφέρουμε αδέσποτα, από και προς τους κτηνιάτρους, ή τα καταφύγια.
 • Βγάλτε βόλτα και κάντε παρέα στα ζώα, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, αφού συνεχώς βρίσκονται κλεισμένα στα καταφύγια, όπου φιλοξενούνται.
 • Συγκεντρώστε διάφορα είδη για τις εορταγορές (bazaars) μας. Δεχόμαστε βιβλία, ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και οτιδήποτε είναι σε καλή κατάσταση και δε χρησιμοποιείται πια.
 • Βοηθήστε μας στο διαχωρισμό, την τιμολόγηση, το στήσιμο και την πώληση των ειδών αυτών, αλλά και στη μεταφορά τους, από και προς τους χώρους των εκδηλώσεων.
 • Προωθήστε αγγελίες υιοθεσίας στο διαδίκτυο, ή στα έντυπα μέσα.
 • Ακόμη και μια αφίσα των εκδηλώσεων μας να κολλήσετε, είναι σημαντικό.

ethelontismos_zofipsy_1 ethelontismos_zofipsy_2


Προσωρινή φιλοξενία

Η ανάγκη για προσωρινή φιλοξενία, δηλαδή για την παραμονή του ζώου σε ένα χώρο, για κάποιο χρόνο, όσο περιμένει να βρει μόνιμη οικογένεια, ή όσο αναρρώνει από κάποια εγχείριση, είναι διαρκής. Αν θέλατε πάντα να αποκτήσετε ένα ζώο, αλλά δε μπορούσατε να δεσμευτείτε, τώρα είναι η ευκαιρία!


Εικονική Υιοθεσία

Στο πλαίσιο της εικονικής υιοθεσίας, άνθρωποι που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στα πάγια έξοδα ενός ζώου (κόστος διαμονής σε πανσιόν, τροφής, εμβολιασμών, αποπαρασιτώσεων, φαρμακευτικών αγωγών, εξετάσεων, κ.ο.κ.), μπορούν να γίνουν εικονικοί "γονείς" του, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα καλύπτονται οι ανάγκες του, σε μηνιαία βάση.

Το zofipsy.com υποστηρίζει τη διαδικασία της εικονικής υιοθεσίας με πολύ εύκολο και απλό τρόπο, μέσω των ακόλουθων βημάτων:

 1. Πλοηγείστε στη σελίδα παρουσίασης των ζώων της ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.: https://zofipsy.com/zwa/ κι έπειτα στη σελίδα του ζώου που θέλετε να βοηθήσετε, πατώντας πάνω στην εικόνα ή το όνομά του.
 2. Κάνετε κλικ πάνω στο πλαίσιο με την παλλόμενη καρδιά που εμφανίζεται κάτω από το όνομα του ζώου και πλοηγείστε στη φόρμα εικονικής υιοθεσίας του.
 3. Επιλέγετε το ποσό μηνιαίας υποστήριξης, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε την αυτόματη μηνιαία χρέωση με το ίδιο ποσό και κάνετε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια στην πληρωμή", που σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet.
 4. Συμπληρώνετε τα στοιχεία πληρωμής και πατάτε το πράσινο κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας της Viva Wallet.
 5. Επιστρέφοντας αυτόματα στο zofipsy.com, θα δείτε και το αποτέλεσμα της διαδικασίας (επιτυχία ή αποτυχία πληρωμής). Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα λάβετε άμεσα και e-mail με την απόδειξη δωρεάς.

Κάθε 30 ημέρες μετά την αρχική πληρωμή, το zofipsy.com θα επαναλαμβάνει την συναλλαγή, χωρίς να χρειάζεται η εμπλοκή σας και εφόσον ολοκληρώνεται με επιτυχία, θα λαμβάνετε την αντίστοιχη απόδειξη δωρεάς. Διαφορετικά, θα ενημερώνεστε με email για πιθανή αποτυχία πληρωμής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε ή να τροποποιήσετε τη μηνιαία συνδρομή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε! 🙂