Λου

Θέλετε να βοηθήσετε την Λου;

Γίνετε εικονικός "γονέας" της, πατώντας εδώ.

Το συγκεκριμένο ζώο έχει υιοθετηθεί. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα ζώα που ψάχνουν ακόμη την παντοτινή τους οικογένεια!


 

Η Λου είναι φανερό πως είναι κορίτσι από σπίτι. Είναι λευκό ημίαιμο λαμπραντόρ, ενός περίπου έτους. Είναι πολύ ήσυχη, με δίψα να εμπιστευτεί και να δώσει την τρυφερότητα της σε αυτόν που θα την πάρει κοντά του. Είναι υγιέστατη, δεν λερώνει και γαβγίζει σπανιότατα. Στο τέλος της κουταβίσιας φάσης της, το μόνο που θέλει είναι μερικά παιχνίδια κοντά της για να τα μασουλάει κάπου κάπου.

 

Ανταποκρίνεται πολύ καλά και γρήγορα, καταλαβαίνει τι της ζητάμε και θα συνεργαστεί με όποιον θελήσει να την εκπαιδεύσει πιο συστηματικά, και η ήδη φιλική της περιέργεια για τους ανθρώπους θα την κάνει πιο θαρραλέα, όταν έχει έναν αγαπημένο άνθρωπο δίπλα της.

Είναι σε απίθανο βαθμό φιλική και παιχνιδιάρα με άλλα σκυλιά, καθώς και με τις γάτες. Το ιδανικό γι’ αυτήν θα ήταν ένα σπίτι που να έχει κήπο και η παρέα με άλλο σκυλάκι - απολαμβάνει τον εξωτερικό χώρο και ιδιαίτερα τις μεγάλες βόλτες που καταλήγουν στο πάρκο για παιχνίδι. Όμως το απαραίτητο είναι η αγάπη και η φροντίδα αυτού που θα της δώσει την αγκαλιά που της αξίζει. Θα δοθεί στειρωμένη και τσιπαρισμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας, σε αυτόν που θα είναι τυχερός να την βάλει στη ζωή του.

Για να την γνωρίσετε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε το άλμπουμ της στη σελίδα μας στο Facebook

Θέλετε να βοηθήσετε την Λου;

Γίνετε εικονικός "γονέας" της, πατώντας εδώ.

No Comments Yet.

Leave a comment

Copy link
Powered by Social Snap